Vendégkönyv

  Vendégkönyv bejegyzések

  A legjobb workshop! Egyszerűen imádtam! Eddig kettőn voltam és már alig várom a harmadikat. Családias hangulat, maximális profizmus, odaadás, isteni ízek, szuper ötletek. Mindenre IS kaptunk választ! Bea úgy, ahogy van szuper! Nagyon köszönöm az élményt!
  Macaron workshop vélemény
  Dr. Dudás Kata
  Macaron és égetett tészta workshop
  Szia Bea! Nagyon köszönöm, hogy részt vehettem a mai workshop-on! 🙂 Ma egy izgalmas és jól felépített workshop-on volt szerencsém részt venni! Látszik, hogy szívvel-lélekkel csinálod azt, aminek mi egy apró szeletét láthattunk ma. Precíz és jó előadó vagy! Igazán jó volt megtapasztalni, hogy egyszerű, laikus haziasszonyként is ki lehet magunkat próbálni, és szép késztermékeket alkothattunk a segítségeddel! Habár a magabiztos macaron-készítő ismérve a tapasztalat, ahogy azt Te is említetted a hibákat keresztül vezetett rögös út végén következhet csak, ennek ellenére szuper ízelítőt kaptunk Tőled! Remélem, hogy egyszer újra a tanítványaid között lehetek majd! Köszönöm!
  Macaron workshop vélemény
  Katona Krisztina
  Macaron workshop
  Égetett tészta workshopon voltunk, minden perc megérte, nagyon érdekes és tartalmas csajos sütés volt, tök jó, hogy kicsi a létszám így mindenki kipróbálhat mindent. Menjetek, ha érdeklődtök a sütés iránt, ha nem, akkor meg azért, mert Beus biztos meghozza a kedveteket. 
  Kata
  Égetett tészták workshop
  Már  három workshopon részt vettem de fogok még menni. Profin megtervezett és kivitelezett jó hangulatú tanfolyamok, nincs szükség előképzettségre sem. Sok apró részletbe és praktikába beavat mindenkit. Beus nagyon közvetlen, mindenben segítőkész! Mindenkinek ajánlom!
  Márk
  Macaron, Tart és Égetett tészták workshop
  Kedves Bea! Tarte tanolyamon voltam nálad. A szomszéd asszonyom csalt el, Ö talált rá az oldaladra. Szuper nap volt. Nagyon sokat tanultam. Nagyon sok praktikát, trükköt is amit más sütemeny sütésnél is hasznosíthatok. Profi volt minden. Látszott hogy nagy tudással rendelkezel. A következő tanfolyam már befizetve. Márciusban találkozunk!
  Andrea
  Tart workshop
  Tart és macaron workshopon is volt szerencsém részt venni. Imádtam mind a kettőt. Sokat tanultam, élveztem, alig várom hogy az áprilisi égetett tészta workshopra is mehessek. Beus nagyon kedves, segítőkész, a tudása, tehetsége elképesztő. Csak ajánlani tudom mindenkinek! Köszönöm
  Gyöngyi
  Macaron és Tart workshop
  A tart workshopra jutottam még csak el, de bevallom felülírta bennem a korábbi élményeim. Beus ebbe belerakott mindent, ami belerakható. Krémek tárháza és használható trükkök. Számos tanács és tipp alapanyagokhoz és kellékekhez is. Nagyon profi! A kis létszám miatt nekem igazán családias volt és szerintem emiatt is még hatékonyabb. Inspiráló személyiség és inspiráló környezet! Köszönöm 🙂
  Tart workshop vélemény
  Timi
  Tart workshop
  Már két workshoppon is részt vettem és imádtam mindkettőt! Bátran ajánlom mindenkinek! Szuper hangulat, nagyon hasznos tanácsok és isteni édességek!
  Krisztina
  Macaron, tart és égetett tészták tanfolyam
  Nagyon jól éreztem magam a tart ws-n, emellett használható tudást hoztam el és bámulatos sütiket. Napokig feldobott voltam az élmenytől, bármikor újra kezdeném.
  Gabo
  Tart tanfolyam
  Csak ajánlani tudom mindenkinek Beus workshopjait! Igazán hasznos információk, igazi tudás, amit nyújt. Szuper hangulat, jókedv és persze a kis tacsi😍 . Örülök, hogy részt vehettem.
  Erika
  Tart tanfolyam
  Ma volt szerencsém eljutni Beus macaron tanfolyamára, már nagyon régen tervben volt 🙂 Bizton állíthatom, hogy az eddigi hasonló tanfolyamaim között ez volt a legjobb! Beus HATALMAS tudással rendelkezik ezen téren, rendkívül precíz, elhivatott, maximalista és felkészült volt. Minden kis praktikát, trükköt ismer ami miatt a végeredmény Tökéletes lesz! Egy rendkívül kedves személyiség 🙂 . Biztos, hogy máskor is részt veszek a tanfolyamain. 🙂 Bátran ajánlom mindenkinek, nem csak tudást kap, de remek kikapcsolódás is egy ilyen workshop 🙂 Köszönöm Beus!
  Tímea
  Macaron tanfolyam