Kétnapos design torta workshop

Talán az általatok legjobban várt és a részemről legtöbbször megígért tanfolyam első verziója született meg végre, melyre nagy szeretettel és hatalmas izgalommal várok minden olyan sütni szeretőt, aki megismerkedne vagy mélyebben beleásná magát az extra magas design torták világába.

Aki próbára tette már magát ezen a területen, az tudhatja, hogy itt bizony mit sem érnek azok a receptek és praktikák, melyekkel a „hétköznapi” dimenziókkal rendelkező torták készülnek, hisz ezek a különleges építmények magasságuk és karcsú kivitelük miatt sokkal nagyobb hozzáértést, eszköz- és anyagismeretet igényelnek, hogy biztosan ne történhessen semmilyen nem várt baleset.

A tanfolyam első napján a piskótákkal, krémekkel, betétekkel és az építés fortélyaival foglalkozunk majd. Ehhez kaptok 5 különböző piskóta, 5 féle krém és több betét receptet írásban, melyből itt helyben összeválogatjuk a nektek legjobban tetsző kombinációkat és három különböző tortát készítünk, mindenki a sajátját, a piskóta sütésétől egészen a torta összeállításáig, tehát semmi nem lesz előre elkészítve. Ebből a recept gyűjteményből a későbbiekben szinte bármilyen ízkombinációt el fogtok tudni készíteni, hiszen nagyszerűen variálhatók egymással az egyes elemek.

Másnap az előző nap betöltött tortákkal dolgozunk és a tökéletes burkolás elsajátítása után az általatok megálmodott design szerint varázsoljuk egyedivé a műveiteket. Sok féle technika kerülhet elő a nap folyamán, ez rajtatok múlik, de néhány példa: naked stílus, törésvonal, beton hatás, cukorlap képek, stencilezés, textúrák, marás, árnyalás, izomalt és ostya díszek, csokoládé gömbök, formák… de biztos vagyok benne, hogy ez lista minden alkalommal bővülni fog 🙂

A két nap során igyekszem minden tudásommal segíteni és támogatni abban, hogy felébredjen a kreativitásod és kihozhasd magadból a legtöbbet, de ha attól félnél, hogy biztosan nem jut majd eszedbe semmi, ne aggódj, én ötletekből mindig kifogyhatatlan vagyok!

Attól sem kell tartanod, hogy esetleg nincs elég képzettséged vagy ügyességed még ezen a területen. Ez a tanfolyam elsősorban azoknak szól, akik még csak most bontogatják a szárnyaikat és főként az alapoknál igényelnek támogatást.

A tanfolyam időtartama alatt kávé, tea, ásványvíz, üdítő, péksütemények és szendvicsek állnak majd rendelkezésetekre. A kötény és minden szükséges eszköz valamint a hazaszállításhoz szükséges doboz természetesen biztosított.

***Kérlek, foglalás és fizetés előtt olvasd el a lemondási feltételeket (ÁSZF)!***

július 2024
hét
ked
sze
csü
pén
szo
vas
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
31
1
2
3
4